merchantLogo

Les donacions realitzades per aquesta campanya no seran deduïbles d'impostos (llegir més).

Un dels pilars de l'estratègia de sostenibilitat d'Areas és el planeta. Iniciem aquest projecte amb Priceless Planet Coalition per col·laborar amb la preservació del medi ambient.

168.300

Donacions

54.665 €

Donats de 54.665 €

100%

Finançat

Col·labora en la reforestació del nostre planeta

Una campanya de

logo
campaignImage
Descripció

En el context actual, la necessitat de treballar en la reforestació del planeta ha esdevingut una prioritat indiscutible. Els efectes del canvi climàtic, la pèrdua de biodiversitat i la degradació ambiental han assolit nivells alarmants, amenaçant la nostra pròpia existència i la de les generacions futures. La desforestació massiva ha deixat vastes extensions de terra sense cobertura arbòria, i ha contribuït a l'emissió desmesurada de gasos d'efecte hivernacle ia l'erosió del sòl. Davant d'aquest panorama, la reforestació es presenta com una solució fonamental per restaurar els ecosistemes, mitigar el canvi climàtic, preservar la biodiversitat i salvaguardar la salut del planeta.

Per aquest motiu, Priceless Planet Coalition, la coalició de dues entitats ambientals importants (Conservation International i World Resources Institute), s'ha marcat com a objectiu preservar el medi ambient mitjançant la reforestació de 100 milions d'arbres fins l'any 2025.

Es prioritzaran les àrees amb el potencial d'impactes positius més gran en el clima, la comunitat i la biodiversitat a mesura que ens vam proposar restaurar les terres forestals a tot el món. Amb els socis globals de restauració forestal, Conservation International i World Resources Institute, podem impulsar accions positives contra el canvi climàtic.

Actualitzacions i enllaços

Conservation International (web)

Objectius de la campanya

Reforestar els boscos a les geografies més vulnerables de la Terra.

Activitats

Emprar les millors pràctiques basades en la ciència per a la selecció, implementació i monitorització a llarg termini dels nostres esforços de restauració, guiats per Conservation International i World Resources Institute.

Qui es beneficiarà?

Conservation Internacional treballa per assegurar els beneficis crítics que la naturalesa brinda a la humanitat. Des de la seva creació, han ajudat a protegir més de 6 milions de quilòmetres quadrats (2,3 milions de milles quadrades) de terra i mar a més de 70 països.

CAT

Terms

|

Privacy Policy

twitterShare
facebookShare
linkedinShare